Tuinbanken

Tuinbanken of Teakhouten Tuinbanken gezocht? Dan zit je hier goed. Tuinbanken bieden je de mogelijkheid om op uit te blazen in de zon, en het staat ook mooi als meubel in uw tuin. Indien je er enkele bij elkaar plaatst, kan je samen met familie en vrienden van het moment genieten. Tal van opties dus. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod tuinstoelen, telkens in verschillende grootte, model en houtsoort.

Houten Tuinbanken kopen

Onze teakhouten tuinbanken, teak hardhouten banken en houten buitenstoelen zijn vervaardigd volgens de hoogste specificaties van het beste hardhout. Verkrijgbaar met een gesneden inscriptie of gegraveerde messing plaquette indien nodig, onze teak hardhouten banken worden volledig gemonteerd geleverd voor uw onmiddellijke plezier. Deze duurzame teakhouten tuinbanken kunnen het hele jaar door bij alle weersomstandigheden buiten blijven staan, zodat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van deze houten buitenzitjes en minder aan het onderhoud ervan.

Teak tuinbanken

Deze teakhouten tuinbanken zijn gemaakt van duurzaam plantageteakhout. Onze houten buitenstoelen voor alle weersomstandigheden kunnen het hele jaar buiten blijven staan ​​en hebben slechts minimaal onderhoud nodig. Met veel traditionele en eigentijdse stijlen om uit te kiezen, zijn we er zeker van dat een van onze teak hardhouten banken perfect zal zijn voor uw buitenomgeving.

HOUTEN TUINBANKEN

Het exclusieve assortiment houten banken die beschikbaar zijn, zijn perfect voor elke omgeving en een ideale manier om in de zomer van uw tuin of buitenruimte te genieten. Een graveerservice wordt aangeboden op onze collectie, waardoor onze houten teakhouten banken ideaal zijn als herdenkingsbank of gewoon als een element in uw tuin.

tuinbanken

HOUTEN BANKEN VAN HOGE KWALITEIT

Alle banken, stoelen en tafels hier bij Tuinbanken E-Woodproducts zijn gemaakt van Grade A-teak, dat duurzaam wordt gewonnen en vervaardigd door bekwame vakmensen in onze fabriek in Indonesië. Teak wordt gewaardeerd om zijn enorm robuuste en sterke eigenschappen, die perfect is voor gebruik in het klimaat, of het nu regen, sneeuw of mooie zonneschijn is.

Teakhout, vaak Tectona grandis genoemd, wordt geproduceerd uit een tropische hardhoutboomfamilie. Naast de hoge sterkte van het hout, is teak ook ongelooflijk goed bestand tegen rot en schimmel.

Vers gekapt teakhout heeft een leerachtige geur. Deze houtsoort wordt veel gebruikt voor constructie, meubels en natuurlijk onze teakhouten tuinbanken.

Teak is ook zeer vervormbaar in de afwerkingen die worden toegepast. De bank en/of tafel zullen in de loop van de tijd rijpen en verouderen, waardoor ze opgaan in uw tuin. Als u echter de lichte karamelkleur van uw nieuwe bank en tafel wilt behouden, raden we aan om na ongeveer 8-10 maanden teakolie aan te brengen om het gewenste effect te krijgen. Veel van onze klanten kiezen ervoor om helemaal geen afwerking te gebruiken, waardoor het hout aan natuurlijke weersomstandigheden wordt overgelaten. Het resultaat hiervan zorgt voor een aangename zilvergrijze kleur.

MATEN EN STIJLEN

We zijn verheugd om hier bij Tuinbanken E-Woodproducts een breed scala aan banken en accessoires te leveren. Als bankbezitters begrijpen we dat een keuze absoluut noodzakelijk is, en we werken er altijd aan om een ​​breed scala aan producten te bieden, van onze kruisgeweven tuinbanken tot onze boomstoelen.

We verkopen een reeks banken voor 2-5 zitplaatsen, allemaal met een fabrieksgarantie van 12 maanden om ervoor te zorgen dat u beschermd bent in het hoogst onwaarschijnlijke geval dat er zich een storing voordoet. Onze banken hebben de afmetingen 120cm, 150cm, 180cm en 210cm.
“>Het is dan ook veel meer dan een paar planken bij elkaar. Het is een verhaal en een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn.
Wij proberen er met onze tafels voor te zorgen dat u zorgeloos kan genieten van het lekkere weertje, een hapje en een drankje, en het gezelschap van uw familie en vrienden.

Op onze website geven wij ook een overzicht van onze kwaliteitsvolle tuinbanken, die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tafels en banken aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren en blijven wij continu innoveren en verbeteren.

ONZE VISIE: TUINMEUBILAIR IS VEEL MEER DAN EEN PAAR PLANKEN BIJ ELKAAR

Het is een verhaal. Het is een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn (cfr. tevredenheidsonderzoek 2015). E-woodproducts.nl staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen snel geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren.

Aan de linker bovenzijde van deze pagina geven wij een overzicht van de artikelen die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tafels voor picknick aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de tafels om te picknicken eenvoudig te monteren? Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.

E-woodproducts.nl is sinds 2010 de perfecte partner wanneer u op zoek bent u naar een degelijke houten tafels. De meest populaire tafels dragen het KING-merk, zijn uiterst kwaliteitsvol en kunnen gebruikt worden door particulieren, bedrijven, scholen, enzovoort. Onze voorraad bestaat uit diverse modellen, voor elk wat wils. Voor al onze modellen garanderen wij u een correcte prijs. Zo kunt u de perfecte keuze maken uit ons aanbod. Wij zorgen zelf voor de levering en montage van de bestelde goederen indien u dit wenst.

Naast tafels voor een picknick biedt E-woodproducts.nl ook andere producten aan, denken we daarbij aan tuinbanken, tuintafels, tuinkasten, bloembakken, buitenkeukens, loungemeubelen, speeltoestellen, en dit allemaal uit kwaliteitsvol hout.

Als klant word je persoonlijk bijgestaan door Mark Dirksen (06 45 48 90 54), bedrijfsleider van E-woodproducts.nl. Wij gaan dan ook voor 100% klanttevredenheid.