Tuinstoelen

Tuinstoelen gezocht? Een tuinstoel bied je de mogelijkheid om op uit te blazen in de zon, en het staat ook mooi als meubel in uw tuin. Indien je er enkele bij elkaar plaatst, kan je samen met familie en vrienden van het moment genieten. Tal van opties dus. Op onze website vindt u een overzicht van ons aanbod tuinstoelen, telkens in verschillende grootte, model en houtsoort.

Tuinstoelen voor iedereen

E-woodproducts levert tuinstoelen in heel Nederland. Ons gamma bevat verschillende soorten tuinstoelen van verschillende afmetingen, modellen en houtsoort. We verzekeren topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Geniet met familie, met uw partner of de hele familie van een lekker feestje in de tuin dan zullen onze Tuinstoelen  u zeker kunnen verleiden! Een picknickbank is een tafel met vaak daaraan gemonteerde zitbanken of tuinstoelen. Ze kunnen gebruikt worden om te lunchen, even uit te blazen of gewoon een gezellige dag aan te spenderen met heel de familie. Een picknickbank is ideaal voor scholen en kinderdagverblijven, dit dankzij zijn robuustheid en functionaliteit. Onze tafels zijn bovendien bijzonder veilig.
Dit soort tafels roepen herinneringen op …

Een zomerse barbecues of een picknick met vrienden. Ongecompliceerd en toegankelijk zijn onze Tuinstoelen . De klassieke, houten picknicktafel is misschien geen toonbeeld van design, maar er gaat wel een bijzondere kracht vanuit. De eenvoud van structuur, materiaal en productie maakt het een goedkoop buitenmeubel dat onverwoestbaar is.

COMFORT

We vervaardigen onze tuinstoelen met het idee dat u er een hele dag in zou willen vertoeven. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN, ZELF OF DOOR ONS

Bij ons hebt u de keuze tussen zelf uw tuinstoel te monteren, of hiervoor een beroep te doen op één van onze monteurs. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden (verschillend per artikel). Het is echter heel eenvoudig om onze tuinstoelen zelf te monteren. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, schroeven…) terug. Om onze tuinstoelen te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een (elektrische) schroevendraaier nodig.

CONTACTEER ONS

Heeft u nog vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in of bel ons: +31 6 45 48 90 54.

 

 

Tuinstoelen

 

Tuinstoelen zijn dan ook veel meer dan een paar planken bij elkaar. Het is een verhaal en een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn.
Wij proberen er met onze tafels voor te zorgen dat u zorgeloos kan genieten van het lekkere weertje, een hapje en een drankje, en het gezelschap van uw familie en vrienden.

Op onze website geven wij ook een overzicht van onze kwaliteitsvolle tuinbanken, die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tafels en banken aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren en blijven wij continu innoveren en verbeteren.

ONZE VISIE: TUINMEUBILAIR IS VEEL MEER DAN EEN PAAR PLANKEN BIJ ELKAAR

Het is een verhaal. Het is een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn (cfr. tevredenheidsonderzoek 2015). E-woodproducts.nl staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen snel geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren.

Aan de linker bovenzijde van deze pagina geven wij een overzicht van de artikelen die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tafels voor picknick aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de tafels om te picknicken eenvoudig te monteren? Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.

HOUTEN TUINMEUBELEN KOPEN?

E-woodproducts.nl is sinds 2010 de perfecte partner wanneer u op zoek bent u naar een degelijke houten tafels. De meest populaire tafels dragen het KING-merk, zijn uiterst kwaliteitsvol en kunnen gebruikt worden door particulieren, bedrijven, scholen, enzovoort. Onze voorraad bestaat uit diverse modellen, voor elk wat wils. Voor al onze modellen garanderen wij u een correcte prijs. Zo kunt u de perfecte keuze maken uit ons aanbod. Wij zorgen zelf voor de levering en montage van de bestelde goederen indien u dit wenst.

Naast tafels voor een picknick biedt E-woodproducts.nl ook andere producten aan, denken we daarbij aan tuinbanken, tuintafels, tuinkasten, bloembakken, buitenkeukens, loungemeubelen, speeltoestellen, en dit allemaal uit kwaliteitsvol hout.

Als klant voor tuinstoelen of ander tuinmeubilair word je persoonlijk bijgestaan door Mark Dirksen (06 45 48 90 54), bedrijfsleider van E-woodproducts.nl. Wij gaan dan ook voor 100% klanttevredenheid.